etusivu
yritys
yhteystiedot

Yritys

Yritystaustaa: Itä-Suomen Jälkivahinkopalvelut Oy
Itä-Suomen Jälkivahinkopalvelut Oy on Joensuussa toimiva yritys, joka tarjoaa palveluja tulipalojen, onnettomuuksien ja erilaisten vahinkojen puhdistamiseen ja korjaamiseen laajasti itäisen Suomen alueella.

Idea omasta vahingosta
Nykyään yli 10 henkilöä työllistävä yritys sai alkuideansa aikanaan yrittäjien kotona tapahtuneesta savu- ja nokivahingosta, jolloin todettiin, ettei työlääseen puhdistamisvaiheeseen löytynyt paikkakunnalta yhtään palveluntarjoajaa.

JVT-alan arvostettu toimija
Alkujaan kolmen osakkaan avoin yhtiö perustettiin 1997 Joensuussa. Osakkuuksien vaihtuessa perheyhtiönä toiminut yritys on kasvanut 1990-luvun loppupuolelta alkaen hiljalleen alansa konkariksi. Vuonna 2002 yritys muuttui osakeyhtiöksi. Itä- Suomen Jälkivahinkopalvelut Oy on Vahinkoalan Auktorisointiryhmän VAR:in hyväksymä jvt-yritys ja toimii yhteistyössä sisäilman tutkijoiden, kuivaus- sekä rakennus- ja saneerausalan yritysten kanssa. Yritys kuuluu myös valtakunnalliseen Suomen JVT- ja Kuivausliikkeiden Liitto ry:hyn, joka on perustettu kehittämään vahinkopalvelualalla toimivien yritysten yhteistyötä sekä ylläpitämään ja edistämään alan ammattitaitoa.

Suurempiin tiloihin
Lisääntyneiden homesaneerausten myötä yritys on tarvinnut jatkuvasti lisätilaa homepuhdistusten lisäksi myös irtaimiston säilytykseen ns. puhtaissa tiloissa. Yrityksellä on noin 500 m² toimitilat Joensuun teollisuusalueella. Yrityksen hallinnollisista asioista vastaa Riitta Kostamo ja operatiivisista toiminnoista Kari Kostamo.

 

Linkki JVT- ja Kuivauspalveluiden liittoon linkki Vahinkoalan auktorisointiryhmään